020-5791877 [email protected]

zuid cup
“Ik ben erg tevreden met de samenwerking tussen Dynamo en het ROC tijdens de Zuid Cup 2015”, aldus Lischa Vos van Dynamo Zuid. “Op woensdag 3 juni 2015 hebben 18 studenten van het ROC sport en bewegen uit Amsterdam Dynamo geholpen bij het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi de Zuid Cup. Dit evenement werd georganiseerd door een Sportmarketing studente die bij Dynamo Amsterdam haar stage liep.”

“Voorafgaand aan het evenement heeft de studente het ROC bezocht om samen met Folkert Brandsma te kijken naar de mogelijkheden om ROC studenten in te zetten op de Zuid Cup. De werkzaamheden zouden voornamelijk bestaan uit de op- en afbouw van het evenement, het fluiten van de wedstrijden en het enthousiasmeren van de kinderen.”

“De meeste ROC studenten waren erg betrokken bij de dag en hebben zich zeer goed ingezet om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. De dag begon rond 11 uur op sv. RAP in Amsterdam, nadat alle studenten waren ingelicht werd er begonnen aan de opbouw. Hier waren we snel mee klaar doordat de studenten actief aan de slag zijn gegaan. We waren erg blij dat de opkomst hoog was en iedereen actief betrokken.”

“Tijdens het evenement zijn er geen incidenten voorgevallen en hebben alle studenten zich sportief en betrokken gedragen. Rond 18.15 was alles opgeruimd en zijn we gezamenlijk vertrokken. ”